Bydlení a domov

Všude dobře, doma nejlépe. Jak si zařídit krásné bydlení a útulný domov.

Děti a rodina

Děti jsou největší radostí. Kdo je nemá, chce je. Rodina je cennější než všechno bohatství světa.

Krása a móda

Krásná může být každá žena. Ovšem nestačí jen chtít. Je třeba pro to také něco udělat.

Praktické rady

Rady a tipy, které využijete v běžném životě. Ušetřete si práci, čas i peníze.

Sex a vztahy

Sex je kořením života. Jak vycházet s partnerem, jak pracovat na vztazích.

Domů » Maso

Horalské ražniči

raznici

Horalské ražniči

  • Doba přípravy : 60 minut
  • Počet porcí : 4
  • Náklady : 120,-kč

Suroviny k receptu Horalské ražniči

  • 500g vepřové kýty
  • 100g sýru eidam
  • 1 hermelín
  • bílá paprika
  • cherry rajčátka
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup přípravy Horalského ražniči

Maso, sýr, hermelín a papriku pokrájíme na malé kousky, cibuli na kolečka. Na špejle nebo špízové jehly střídavě napichujeme kousky masa, sýrů, cibule, papriky a rajčata. Osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme na alobal rovněž potřený olejem. Pevně zabalíme, dáme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě asi půl hodiny. Potom alobal pootevřeme nebo rozřízneme a dopečeme ještě asi 10 minut. Nejlepší přílohou jsou ranné brambory.

Recept zaslala Lucie Vaněčková


Napsat komentář!

Přidat komentář nebo trackback z vašeho místa. Můžete také odebírat komentáře přes RSS.

Přidávejte příspěvky k tématu. Nepřidávejte spam.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tento blog podporuje Gravatar. Pro vytvoření Vašeho profilu se zaregistrujte na Gravatar.