Což je nejlepší kasino hrát online 2023

  1. Jaké Jsou Minimální A Maximální Limity Výběru V Astronaut: Nejlepší online kasina se ujala vedení od známých pozemních kasin a ujistila se, že o ty sázkové Velké je postaráno
  2. Fortune Dogs Kasino Výběr Přes Bankovní Převod - Jedním z návrhů bylo zahrnout zákazníky do procesu plánování propracovaných silvestrovských plánů nemovitosti
  3. Které Symboly Jsou Ve Hře Space Corsairs Lukrativnější: Pak najdete některé operátory, kteří se vyhýbají průměrnosti a nabízejí okamžité výběry

Vysvětlení kasinových her 2023

Casino Queen Of Embers Jak Neprohrát Ve Hře
Každý den je tu jiná hra, která vás pobaví
Jak Vyhrát Kasinovou Hru Mayan Marvels
Dostanete také několik doporučení pro výběr kasina
V tomto případě existují dvě možné strany (hráči nebo týmy), na které lze sázky umístit

Karty pokerove

Jak Mohu Co Nejlépe Využít Nabídky Bonusů Temple Quest
Téměř jsem se vzdal hry, když jsem viděl pozvání stát se vítězem peng, ale ukázalo se to lépe, než se očekávalo
Golden Glyph 3 Kasinová Hra – Porovnání S Jinými Kasinovými Hrami
Všechny aspekty online kasina, počínaje technologií Microgaming a končící nepřetržitou zákaznickou podporou, jsou na nejvyšší úrovni
Co Dělat Když Se Cítíte Ve Hře 16 Coins Podvedeni

Bydlení a domov

Všude dobře, doma nejlépe. Jak si zařídit krásné bydlení a útulný domov.

Děti a rodina

Děti jsou největší radostí. Kdo je nemá, chce je. Rodina je cennější než všechno bohatství světa.

Krása a móda

Krásná může být každá žena. Ovšem nestačí jen chtít. Je třeba pro to také něco udělat.

Praktické rady

Rady a tipy, které využijete v běžném životě. Ušetřete si práci, čas i peníze.

Sex a vztahy

Sex je kořením života. Jak vycházet s partnerem, jak pracovat na vztazích.

Domů » Moučníky

Hříšně čokoládové recepty!

Kdo by odolal koláči nebo dortu s lahodnou krémovou náplní nebo lehkému čokoládovému poháru, který se rozplývá na jazyku? Starosti o štíhlou postavu hoďte tentokrát za hlavu a vychutnejte si dokonalé recepty plné čokolády, které Vám obzvláště v chladném období zlepší náladu.

Dvoubarevná čokoládová pěna s malinovým coulis

Pro 4 osoby budete potřebovat:

  • 200 g hořké čokolády
  • 50 g krupicového cukru
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 2 vejce
  • 1 – 2 plátky želatiny

 

  • 200 g bílé čokolády
  • 50 g krupicového cukru
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 2 vejce
  • 1 – 2 plátky želatiny

 

  • mražené maliny
  • krupicový cukr

 

Nejprve si připravte tmavou čokoládovou pěnu. Želatinu namočte do vody a nechte ji nabobtnat. Hořkou čokoládu rozpusťte ve vodní lázni.

Žloutky s cukrem vyšlehejte do světlé pěny a v jiné misce smetanu do polotuha. Žloutkovou pěnu lehce promíchejte nad párou (vodní lázní po rozpouštění čokolády), přidejte želatinu, čokoládu, šlehačku a opatrně spojte.

Skleničky nebo pohárky naplňte do poloviny čokoládovou pěnou a vložte do lednice. Stejným způsobem si připravte i pěnu z bílé čokolády, kterou následně rozdělte na první tmavou vrstvu ve skleničkách a dejte opět zchladit do lednice.

Před podáváním si připravte malinovou omáčku (coulis). Zmražené maliny dejte do kastrůlku, přidejte krupicový cukr dle chuti, případně podlijte trochou vody a rozvařte. Vzniklou omáčku můžete přecedit, abyste ji zbavili zrníček.

Vychlazenou čokoládovou pěnu přelijte malinovou omáčkou, ozdobte čerstvými malinami a podávejte.

Čokoládovo – kávové suflé

Nadýchané suflé je takovou malou cukrářskou zkouškou. S naším receptem se Vám však dozajista podaří a potěší Vás nebesky lehkou čokoládovou čepicí.

Pro 4 osoby si připravte:

  • 400 g hořké čokolády
  • 80 g másla
  • 80 g cukru krupice
  • 4 vejce
  • 40 ml silného espresa
  • 160 ml smetany ke šlehání
  • 50 g hladké mouky
  • lžíci kakaa

V kastrůlku svařte polovinu smetany, horkou ji nalijte do misky s polovinou nasekané čokolády a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí. Potom vlijte silnou kávu, promíchejte a vzniklý krém dejte do lednice vychladit a ztuhnout. Druhou polovinu čokolády rozpusťte spolu s máslem ve vodní lázni.

Žloutky ušlehejte spolu s cukrem do nadýchané světlé pěny, přidejte mouku, kakao a sníh z bílků. Vzniklé těsto rozdělte do čtyř zapékacích misek vymazaných máslem a vysypaných cukrem. Do středu každé misky vmáčkněte lžíci vychlazené čokoládovo – kávové hmoty.

Pečte při 180ºC čtvrt hodiny. Po upečení ihned podávejte poprášené kakaem se zbytkem smetany ušlehané dotuha.

Bílé crème brûlée

Francouzská klasika s nezapomenutelnou karamelovou krustou, tentokrát však v nebesky nevinné bílé variantě!

Na 8 porcí budete potřebovat:

  • 600 ml smetany ke šlehání
  • 100 g bílé čokolády
  • 1 vanilkový lusk
  • 6 žloutků
  • třtinový cukr na karamelovou krustu

Asi půl litru smetany vlijte do kastrůlku, přidejte nalámanou čokoládu a na mírném plameni zahřívejte a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí. Poté stáhněte z plotny a nechte asi 10 minut odstát. Vanilkový lusk rozkrojte, vydlabejte semínka a vložte je do kastrůlku ke smetaně.

Žloutky vyšlehejte se zbytkem smetany a vmíchejte do čokoládového základu. Krém rozdělte do zapékacích misek. Do pekáče nebo vyššího plechu vlijte vodu a misky do něj postavte – hladina by přitom měla dosahovat asi do poloviny výšky misek.

Pečte asi 15 – 20 minut při 160ºC, dokud se krém nezpevní, uprostřed by měl být však trochu jako puding. Po upečení a zchladnutí vložte do lednice minimálně na 4 hodiny.

Před servírováním krém posypte vrstvou třtinového cukru a pomocí flambovací pistole (případě v troubě pod grilem) ho rychle roztavte na karamelovou krustu. Ihned podávejte.

Řezy s čokoládou a pomerančem

Tento hutný čokoládový zákusek je jako stvořený do sychravého chladného odpoledne. Celý byt provoní pomerančovou kůrou a Vás zahalí do kakaového kabátku.

Na 12 porcí budete potřebovat:

  • 1 pomeranč
  • 50 g cukru krupice
  • 125 g másla
  • 150 g cukru krupice
  • 3 vejce
  • 180 g hladké mouky
  • ½ balení kypřícího prášku
  • 4 lžíce kakaa
  • 50 ml mléka
  • 5 lžic pomerančového likéru
  • 100 g hořké čokolády

Pomerančovou šťávu vymačkejte a odložte do misky stranou. Z pomerančové kůry odřezejte bílou část a samotnou kůru nakrájejte na velmi tenké proužky. Jednodušší varianta je však i ta, že nejprve pomeranč zbavíte slupky škrabkou na brambory (získáte tak velmi tenké plátky bez bílé dužiny) a teprve potom vymačkáte šťávu. Nakrájenou kůru vsypte do kastrůlku, zalijte hrnkem vody a vařte 20 minut pod pokličkou.

Poté přisypte 50 g cukru a dál vařte bez pokličky, dokud kůra nezměkne, voda se nevyvaří a kůra se neobalí cukrem (průběžně kůru kontrolujte a promíchávejte, aby se Vám nepřipálila).

Změklé máslo vyšlehejte spolu s vejcem a cukrem do světlé pěny, poté přidejte mléko, kakao, pomerančovou šťávu, likér a mouku s kypřícím práškem. Nakonec do těsta zamíchejte kousky nalámané čokolády a kandovanou pomerančovou kůru. Formu na biskupský chlebíček vymažte tukem, vysypte hrubou moukou a naplňte těstem.

Pečte asi 45 minut při teplotě 160ºC, poté nechte koláč asi 10 minut chladnout ve formě a teprve potom vyklopte na mřížku k úplnému vychlazení.

TIP: Pokud nemáte po ruce pomerančový likér, nahraďte ho rumem spolu s pomerančovým aroma.

 

Napsat komentář!

Přidat komentář nebo trackback z vašeho místa. Můžete také odebírat komentáře přes RSS.

Přidávejte příspěvky k tématu. Nepřidávejte spam.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tento blog podporuje Gravatar. Pro vytvoření Vašeho profilu se zaregistrujte na Gravatar.