Nízký vklad kasino bonus 2023

  1. River Dragons Triky A Hacky: Prozkoumejte nejnovější video automaty, stolní hry, pokies a živé kasinové hry
  2. Video Prezentace Bingo Machine - Pokud jste vyhráli určitou částku peněz, vezměte si něco z toho a okamžitě stáhněte
  3. Kingdom Of The Dead Kasino Hra S Jackpotem: Pilot slouží jako divoký symbol v tomto slotu kasinové hry

Aplikace vyprázdnit sloty mobilního telefonu 2023

Existují V Clover Tales Limity Výher
Hráči mají stejné funkce a použitelnost při přístupu do kasina prostřednictvím svého oblíbeného prohlížeče v mobilu
Jakou Hodnotu Má Multiplikátor Ve Hře Danger High Voltage
Magické tematické výherní automaty představují show, která je vhodná pro každého
Jen si pamatujte, že dům má vždy okraj, a nakonec bez ohledu na to, jaké máte štěstí, tato hrana vás dohoní

Hry automaty zdarma bez registrace 2023

Jaké Jsou Recenze Na Gonzos Quest Megaways
Pokud hledáte skvělé kasino bez požadavků na sázky na bonusové nabídky, Agent No Wager je ideální volbou
Gorilla Go Wild Online Na Mobilu
Pokud máte krátkou pozornost, můžete dokonce sekat a měnit mezi sloty hry na různých webových stránkách, aby skutečně co nejvíce z toho, co je k dispozici
Nejlepší Kasino S Immortal Fruits

Bydlení a domov

Všude dobře, doma nejlépe. Jak si zařídit krásné bydlení a útulný domov.

Děti a rodina

Děti jsou největší radostí. Kdo je nemá, chce je. Rodina je cennější než všechno bohatství světa.

Krása a móda

Krásná může být každá žena. Ovšem nestačí jen chtít. Je třeba pro to také něco udělat.

Praktické rady

Rady a tipy, které využijete v běžném životě. Ušetřete si práci, čas i peníze.

Sex a vztahy

Sex je kořením života. Jak vycházet s partnerem, jak pracovat na vztazích.

Domů » Moučníky

Hříšně čokoládové recepty!

Kdo by odolal koláči nebo dortu s lahodnou krémovou náplní nebo lehkému čokoládovému poháru, který se rozplývá na jazyku? Starosti o štíhlou postavu hoďte tentokrát za hlavu a vychutnejte si dokonalé recepty plné čokolády, které Vám obzvláště v chladném období zlepší náladu.

Dvoubarevná čokoládová pěna s malinovým coulis

Pro 4 osoby budete potřebovat:

  • 200 g hořké čokolády
  • 50 g krupicového cukru
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 2 vejce
  • 1 – 2 plátky želatiny

 

  • 200 g bílé čokolády
  • 50 g krupicového cukru
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 2 vejce
  • 1 – 2 plátky želatiny

 

  • mražené maliny
  • krupicový cukr

 

Nejprve si připravte tmavou čokoládovou pěnu. Želatinu namočte do vody a nechte ji nabobtnat. Hořkou čokoládu rozpusťte ve vodní lázni.

Žloutky s cukrem vyšlehejte do světlé pěny a v jiné misce smetanu do polotuha. Žloutkovou pěnu lehce promíchejte nad párou (vodní lázní po rozpouštění čokolády), přidejte želatinu, čokoládu, šlehačku a opatrně spojte.

Skleničky nebo pohárky naplňte do poloviny čokoládovou pěnou a vložte do lednice. Stejným způsobem si připravte i pěnu z bílé čokolády, kterou následně rozdělte na první tmavou vrstvu ve skleničkách a dejte opět zchladit do lednice.

Před podáváním si připravte malinovou omáčku (coulis). Zmražené maliny dejte do kastrůlku, přidejte krupicový cukr dle chuti, případně podlijte trochou vody a rozvařte. Vzniklou omáčku můžete přecedit, abyste ji zbavili zrníček.

Vychlazenou čokoládovou pěnu přelijte malinovou omáčkou, ozdobte čerstvými malinami a podávejte.

Čokoládovo – kávové suflé

Nadýchané suflé je takovou malou cukrářskou zkouškou. S naším receptem se Vám však dozajista podaří a potěší Vás nebesky lehkou čokoládovou čepicí.

Pro 4 osoby si připravte:

  • 400 g hořké čokolády
  • 80 g másla
  • 80 g cukru krupice
  • 4 vejce
  • 40 ml silného espresa
  • 160 ml smetany ke šlehání
  • 50 g hladké mouky
  • lžíci kakaa

V kastrůlku svařte polovinu smetany, horkou ji nalijte do misky s polovinou nasekané čokolády a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí. Potom vlijte silnou kávu, promíchejte a vzniklý krém dejte do lednice vychladit a ztuhnout. Druhou polovinu čokolády rozpusťte spolu s máslem ve vodní lázni.

Žloutky ušlehejte spolu s cukrem do nadýchané světlé pěny, přidejte mouku, kakao a sníh z bílků. Vzniklé těsto rozdělte do čtyř zapékacích misek vymazaných máslem a vysypaných cukrem. Do středu každé misky vmáčkněte lžíci vychlazené čokoládovo – kávové hmoty.

Pečte při 180ºC čtvrt hodiny. Po upečení ihned podávejte poprášené kakaem se zbytkem smetany ušlehané dotuha.

Bílé crème brûlée

Francouzská klasika s nezapomenutelnou karamelovou krustou, tentokrát však v nebesky nevinné bílé variantě!

Na 8 porcí budete potřebovat:

  • 600 ml smetany ke šlehání
  • 100 g bílé čokolády
  • 1 vanilkový lusk
  • 6 žloutků
  • třtinový cukr na karamelovou krustu

Asi půl litru smetany vlijte do kastrůlku, přidejte nalámanou čokoládu a na mírném plameni zahřívejte a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí. Poté stáhněte z plotny a nechte asi 10 minut odstát. Vanilkový lusk rozkrojte, vydlabejte semínka a vložte je do kastrůlku ke smetaně.

Žloutky vyšlehejte se zbytkem smetany a vmíchejte do čokoládového základu. Krém rozdělte do zapékacích misek. Do pekáče nebo vyššího plechu vlijte vodu a misky do něj postavte – hladina by přitom měla dosahovat asi do poloviny výšky misek.

Pečte asi 15 – 20 minut při 160ºC, dokud se krém nezpevní, uprostřed by měl být však trochu jako puding. Po upečení a zchladnutí vložte do lednice minimálně na 4 hodiny.

Před servírováním krém posypte vrstvou třtinového cukru a pomocí flambovací pistole (případě v troubě pod grilem) ho rychle roztavte na karamelovou krustu. Ihned podávejte.

Řezy s čokoládou a pomerančem

Tento hutný čokoládový zákusek je jako stvořený do sychravého chladného odpoledne. Celý byt provoní pomerančovou kůrou a Vás zahalí do kakaového kabátku.

Na 12 porcí budete potřebovat:

  • 1 pomeranč
  • 50 g cukru krupice
  • 125 g másla
  • 150 g cukru krupice
  • 3 vejce
  • 180 g hladké mouky
  • ½ balení kypřícího prášku
  • 4 lžíce kakaa
  • 50 ml mléka
  • 5 lžic pomerančového likéru
  • 100 g hořké čokolády

Pomerančovou šťávu vymačkejte a odložte do misky stranou. Z pomerančové kůry odřezejte bílou část a samotnou kůru nakrájejte na velmi tenké proužky. Jednodušší varianta je však i ta, že nejprve pomeranč zbavíte slupky škrabkou na brambory (získáte tak velmi tenké plátky bez bílé dužiny) a teprve potom vymačkáte šťávu. Nakrájenou kůru vsypte do kastrůlku, zalijte hrnkem vody a vařte 20 minut pod pokličkou.

Poté přisypte 50 g cukru a dál vařte bez pokličky, dokud kůra nezměkne, voda se nevyvaří a kůra se neobalí cukrem (průběžně kůru kontrolujte a promíchávejte, aby se Vám nepřipálila).

Změklé máslo vyšlehejte spolu s vejcem a cukrem do světlé pěny, poté přidejte mléko, kakao, pomerančovou šťávu, likér a mouku s kypřícím práškem. Nakonec do těsta zamíchejte kousky nalámané čokolády a kandovanou pomerančovou kůru. Formu na biskupský chlebíček vymažte tukem, vysypte hrubou moukou a naplňte těstem.

Pečte asi 45 minut při teplotě 160ºC, poté nechte koláč asi 10 minut chladnout ve formě a teprve potom vyklopte na mřížku k úplnému vychlazení.

TIP: Pokud nemáte po ruce pomerančový likér, nahraďte ho rumem spolu s pomerančovým aroma.

 

Napsat komentář!

Přidat komentář nebo trackback z vašeho místa. Můžete také odebírat komentáře přes RSS.

Přidávejte příspěvky k tématu. Nepřidávejte spam.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tento blog podporuje Gravatar. Pro vytvoření Vašeho profilu se zaregistrujte na Gravatar.