Což je nejlepší kasino hrát online 2023

  1. Jaké Jsou Minimální A Maximální Limity Výběru V Astronaut: Nejlepší online kasina se ujala vedení od známých pozemních kasin a ujistila se, že o ty sázkové Velké je postaráno
  2. Fortune Dogs Kasino Výběr Přes Bankovní Převod - Jedním z návrhů bylo zahrnout zákazníky do procesu plánování propracovaných silvestrovských plánů nemovitosti
  3. Které Symboly Jsou Ve Hře Space Corsairs Lukrativnější: Pak najdete některé operátory, kteří se vyhýbají průměrnosti a nabízejí okamžité výběry

Vysvětlení kasinových her 2023

Casino Queen Of Embers Jak Neprohrát Ve Hře
Každý den je tu jiná hra, která vás pobaví
Jak Vyhrát Kasinovou Hru Mayan Marvels
Dostanete také několik doporučení pro výběr kasina
V tomto případě existují dvě možné strany (hráči nebo týmy), na které lze sázky umístit

Karty pokerove

Jak Mohu Co Nejlépe Využít Nabídky Bonusů Temple Quest
Téměř jsem se vzdal hry, když jsem viděl pozvání stát se vítězem peng, ale ukázalo se to lépe, než se očekávalo
Golden Glyph 3 Kasinová Hra – Porovnání S Jinými Kasinovými Hrami
Všechny aspekty online kasina, počínaje technologií Microgaming a končící nepřetržitou zákaznickou podporou, jsou na nejvyšší úrovni
Co Dělat Když Se Cítíte Ve Hře 16 Coins Podvedeni

Bydlení a domov

Všude dobře, doma nejlépe. Jak si zařídit krásné bydlení a útulný domov.

Děti a rodina

Děti jsou největší radostí. Kdo je nemá, chce je. Rodina je cennější než všechno bohatství světa.

Krása a móda

Krásná může být každá žena. Ovšem nestačí jen chtít. Je třeba pro to také něco udělat.

Praktické rady

Rady a tipy, které využijete v běžném životě. Ušetřete si práci, čas i peníze.

Sex a vztahy

Sex je kořením života. Jak vycházet s partnerem, jak pracovat na vztazích.

Domů » Všehochuť

Tůdle nůdle aneb Oblíbené pokrmy z těstovin

Těstoviny jsou oblíbeným jídlem nás všech, a to nejen proto, že k jejich přípravě nepotřebujete mnoho času, úsilí ani surovin. Vyzkoušejte proto následující varianty a zamilujte si je i Vy!

Špagety carbonara

Italská klasika, která je u nás známá jako „po uhlířsku“.

Pro 4 osoby budete potřebovat:

  • 400 g špaget
  • 200 g libové slaniny nebo uzeného bůčku
  • 100 g parmazánu
  • 2 stroužky česneku
  • 50 g másla
  • 4 žloutky
  • 60 ml smetany ke šlehání

Slaninu nakrájejte najemno a stroužky česneku rozmáčkněte hranou nože. Na pánvi rozpusťte máslo a vsypte do ní slaninu s česnekem. Česnek z pánve vyndejte (jde pouze o zavonění) a slaninu nechte na mírném plameni vysmahnout dozlatova. Špagety uvařte na skus (vodu neslévejte, ale uschovejte) a přidejte je do pánve, kterou udržujte na malém plameni. Žloutky prošlehejte s nastrouhaným parmazánem a smetanou a přilijte je k těstovinám. Odstavte z plotny a promíchejte, aby se rovnoměrně obalily vaječnou směsí. Do těstovin přidejte pár lžic vody z vaření špaget – omáčka bude hladší a vláčnější. Před podáváním okořeňte čerstvě mletým pepřem a posypte nastrouhaným parmezánem.

Zapečené těstoviny se špenátem a sušenými rajčaty

Chilli, sušená rajčata a výrazné sýry dodají jídlu nevšední šmrnc a osloví každého hladového strávníka.

Pro 4 osoby si připravte:

  • 400 g těstovin (špaget, farfalle, ..)
  • 300 ml smetany ke šlehání
  • 4 vejce
  • 60 g čedaru
  • 60 g nivy, hermelínu nebo kozího sýra
  • 2 velké hrsti baby špenátu
  • 1 chilli papričku
  • 140 g sušených rajčat

V míse prošlehejte smetanu s vejci, osolte a opepřete, vsypte nastrouhaný čedar a na kostky nakrájený výrazný sýr. Do směsi nasekejte chilli papričku bez semínek, špenát i sušená rajčata. Uvařte těstoviny na skus, přidejte ke všem ostatním ingrediencím a dobře promíchejte. Zapékací mísu vymažte máslem, vložte do ní těstovinovou směs a pečte asi 30 minut při teplotě 180ºC. Poté lehce posypte strouhaným čedarem, poklaďte špenátovými lístky potřenými olivovým olejem a vraťte do trouby na dalších 10 minut. Před servírováním nechte těstoviny mírně zchladnout, zpevní se. Podávejte nakrájené na kostky nebo klíny, ideálně se zeleninovým nebo listovým salátem.

Hříbkovo – smetanové těstoviny

Rychlá večeře pro všechny milovníky jednoduchých a nenáročných jídel.

Pro 4 osoby si připravte:

  • 175 g anglické slaniny
  • 1 cibuli
  • 200 g malých hříbků
  • 300 ml smetany ke šlehání
  • hrst hladkolisté petrželky

Na olivovém oleji vyškvařte slaninu nakrájenou na nudličky, po pár minutách přisypte cibuli nakrájenou najemno a pět minut opékejte. Přihoďte houby nakrájené na plátky a osmahněte, pak vmíchejte smetanu a nasekanou petrželku. Přiveďte k varu, nechte chvíli probublávat a omáčku lehce zredukujte. Osolte, opepřete a podávejte s oblíbeným druhem těstovin – vhodné jsou například fusilli (vřetena).

Špagety à la krab

Krémová smetanová omáčka s charakteristickou chutí surimi tyčinek osloví nejen Vaše ratolesti.

Pro 2 osoby budete potřebovat:

  • 200 g špaget
  • 100 g krabích tyčinek
  • 2 stroužky česneku
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • petrželku
  • 50 g tvrdého sýra

Na oleji osmahněte česnek nakrájený na plátky, ale jen krátce, aby nezhořkl, a polovinu nasekané petrželky. Přidejte krabí tyčinky nakrájejte na kousky a poduste. Nakonec vlijte smetanu a poduste do zhoustnutí. Odstavte z plotny, přidejte zbývající polovinu nasekané petrželky a dochuťte solí a pepřem. Hotovou omáčku vmíchejte do uvařených špaget, před servírováním posypte strouhaným sýrem a ozdobte rajčaty.

Ďábelské těstoviny

Ideální jídlo, když nestíháte. Než se uvaří těstoviny, je omáčka hotová. A je přímo ďábelsky dobrá!

Pro 4 osoby si připravte:

  • 2 střední cibule
  • 250 g anglické slaniny
  • konzervu ďábelských toastů
  • 2 sterilované okurky
  • 5 lžic kečupu
  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 400 g špaget
  • 100 g tvrdého sýra

Na oleji osmahněte cibuli nakrájenou najemno a poté orestujte i slaninu nakrájenou na nudličky. Přidejte konzervu ďábelských toastů, kečup, sterilované okurky nakrájené nadrobno a promíchejte. Nakonec přilijte smetanu a krátce povařte do zhoustnutí. Během přípravy omáčky uvařte špagety, které podávejte přelité omáčkou a posypané strouhaným sýrem.

Zapečené těstoviny s kuřetem a sýrem

Dokonalý způsob jak přeměnit zbytky kuřete z nedělního oběda v rychlou a chutnou večeři.

Pro 4 osoby budete potřebovat:

  • 250 g pečeného kuřecího masa
  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 250 ml mléka
  • lžíci dijonské hořčice
  • 180 g čedaru
  • 100 g mozzarelly
  • 250 g těstovin (velkých kolínek)
  • 20 g másla
  • stroužek česneku
  • 175 g strouhanky

Smetanu s mlékem a hořčicí přiveďte v kastrolu k varu. Do směsi vsypte nastrouhaný čedar i mozzarellu, osolte, opepřete a nechte zhoustnout. Pak přidejte natrhané kousky pečeného kuřecího masa a uvařená kolínka, promíchejte a prohřejte. Směs přendejte do zapékací mísy a posypte směsí rozpuštěného másla, prolisovaného česneku a strouhanky. Pečte při 200ºC asi 10 – 15 minut.

Napsat komentář!

Přidat komentář nebo trackback z vašeho místa. Můžete také odebírat komentáře přes RSS.

Přidávejte příspěvky k tématu. Nepřidávejte spam.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tento blog podporuje Gravatar. Pro vytvoření Vašeho profilu se zaregistrujte na Gravatar.